spit junction

heej heej!

Kom nyss hem från city, det är så sjukt stort, man typ slukas av staden och alla höga byggnader. Åkte först och träffa Mikaela i spit junction, vid Mosman. Riktigt varmt och soligt och där stod jag i svarta jeans och inga solglasögon. Gick runt och strosade, käkade lunch och gick lite till. Jätte härligt att göra någonting och prata av sig med en annan au pair, kulkul. Tog sedan bussen in till city för att träffa danielle, utbytesstudent i Sydney. Vi gick runt och kikade i affärer, det finns väldigt mycket snyggt här! Tyvärr alldeles för dyrt för min smak. Svårt att kolla på kläder när man har så mycket att prata om så vi gick och tog en timtam dricka istället. En väääldigt trevlig och annorlunda dag, då jag bara har varit här i en vecka. Skönt att veta att det här kommer bli vardag om en månad.


can you past the kindergarden test?

Idag vann jag på armbrytning över båda kidsen. Måste bara tillägga att den äldsta är 12 år och vältränad som fn. Så lite stark är jag :). Herregud vad dagarna flyter ihop här känner jag. Igår lärde jag mig spela "handball". Man har en liten studsig boll och står på varsin sida utav en linje sedan ska man passa den över till varandra. Den måste studsa på din sida innan den studsar på motståndarens. blabblabla. Svårt när kidsen kör med huvudet. AJ? Lärde mig även att åka longboard. Kul! Såg ut som en stor bäbis med hjälm och handskar. Idag var första långpromenaden med hunden. Det är verkligen sjukt fint här! Gick ner till en park som låg precis vid vattnet och gick man en bit så såg man ut över harbour bridge. Looove the view and the dog. Imorgon är jag ledig(!!!!). Så därför ska jag socialisera mig hela dagen. Träffar anna och mikaela på dagen över en fika och danielle lite senare för shopping och stros i town hall mitt i smeten. Ska bli härligt! No pictures today... Imorgon absolut!

Förresten så didnt I past the kindergarden test... hehe.

sushi




Marknaden idag var hur mysig som heeelst! Det var en flickskola här som hade ordnat den. Det är väldigt annorlunda här mot hemma. Skolan är strikt som fan och alla är väldigt busy hela tiden. Inte som hemma att man kan sitta inne en hel dag utan att göra något. Vilket jag älskaar. Det händer något hela tiden. Skolans view var också helt amazing!! Katedral, stadens diamant kan slänga sig i väggen, höhö. Nu har jag fixat med mobil, köpte med sushi på vägen hem. Här finns det sk sushi rullar, blev ingen sån men VÄRD snabb mat och billig ca 20 kr. Loooveeee this place so far. Skadeglädje till alla er som befinner sig i lkpg.

09:22

God morgon! Ska på en skolmarknad nu med the family. Igår var det barnvaktskväll, kolla på fast five. Ungarna har kommit upp i action åldern. Haha, jag som hellre hade sett lejonkungen eller nåt. Hoppas på att hinna fixa mobil idag! Så jag är med i matchen.

syyyddneeey

Jetlaggad, trött, exalterad, allt på samma gång. Har det fett här, familjen är dunder mysig, hunden är underbart söt och man ser stan från huset. Kan inte bli bättre just nu. På måndag ska jag fixa med mobil så då kommer väl det sociala livet igång på riktigt. Ser verkligen fram emot den här tiden. Ska börja njuta NU. Var och kollade på en av killarnas match idag. Det var tydligen någon stor turnering. Greenwich vann alltihop. Sjukt kul! Har precis varit och kört runt med Catharina, kollat in north sydney lite mer, sett opera huset och harbour bridge. Känner att jag kommer trivas här!


otherside

Gooodkvääll! Jag lever och efter en vecka i spanien så har livet visst sprungit i kapp mig. Spanien var hur mysigt och härligt som helst, varmt som satan, mysiga badvikar och tusen resturanger. Jag vill tillbaka. Vill inte sitta hemma med en klump i magen. Lämnar all trygghet bakom mig för att hitta tryggheten i mig själv på andra sidan jorden. Jaa men det känns ju toppppeen! Alla känslor på samma gång och jag är så jävla kär.




RSS 2.0