neeveer

Hhmmm. det här med fantasi har jag funderat på ett tag.. Whatever. Livet leker och äger här kan man väl säga. Nu hoppa nån i poolen kl 18.08. Va fan!? Host pappa som tar sig en simtur. Igår var vi ute som vanligt på fredagar. Börjar bli tradition nu! Det är så knäppt ändå, man har saffat sig ett nytt liv här. Ett eget liv med nytt folk. Det som är fördelen med att åka iväg själv. Du skapar dig ett nytt liv på egen hand och av det så lär du dig sjuukt mycket. Bara att flyga hit, till andra sidan jorden alldeles själv säger rätt mycket om en person här nere och det märks! Man kommer väldigt bra överens med personer som sitter i samma situation. Väldigt glad över att jag har åkt iväg själv, det bästa jag har gjort i mitt liv hittills. Åk inte iväg med kompisar, åk själv, du kommer ha en så sjukt mycket grymmare upplevelse. Vännerna hemma finns ju alltid kvar liksom. 

Ikväll ska jag ut med emma och linnea, måste göra mig iordning och duscha nu. Om två veckor tänkte jag börja ta surflektioner. Ska bli såååå grym...

im just a dreamer i dream my life away

Hallå igen!
Känner mig lite bränd efter gårdagen i bondi. Glömde solkräm men tänkte att ehhh det är bara vår, ingen fara, använder ju knappt solkräm hemma i sverige. Röd på benen, röd på armen, röd i ansiktet. Aldrig varit med om nåt liknande. Här kommer man bli brun i alla fall! Utan tvekan. Imorgon blir det beachen igen, manly den här gången. Solkräm 30+ för mig haha. Ett par flipflops ska jag köpa mig imorgon, börjar bli säsong nu. Riktig skadeglädje till alla er som befinner sig i lkpg och sverige överhuvudtaget. Hoppas på att dansa loss imorgon.


mjaaaaao

Imorgon är jag ledig, wiiihhuuuuu! Det lovas 22 grader och strålande sol. Alltså är beachen ett måste. Drar ner till bondi beach och träffar julia och emma. Härligt! Min kropp längtar efter sol. På kvällen blir det dinner med danielle, julia och en ny tjej, lovisa. Superskoooooj. Veckorna går gööööör fort!

box 21



17:59

Har haft en perfekt helg igen. Var ute i fredags, svin kul! Bara regnet och kylan som förstörde. Dansade på scary canary hela kvällen till bra musik. Inte äcklig lkpgplatå musik utan lite gamla godingar som hade mixats ihop till nån form av house. Gillas! Igår var jag och julia på bio, såg filmen one day. Guuuud vad jag har saknat sånna filmer, tittar bara på massa action, thriller, adventure, fantasy eftersom jag nästan alltid tittar på film med august. Det var en riktig tjejfilm som passade mig perfekt. Tips! Finns som bok också, jag skulle hellre ha läst den. I alla fall. Innan filmen så tittade vi in på en pub, öl är som sagt svindyrt att köpa här men jag och julia köpte öl ute för 3 dollar, alltså typ 20 spänn!! På centralaste gatan mitt i sydney. Det är värt! Samma pris att köpa ute som i butik.




dont look back in anger

Heejsaan, fredag IGEN, veckorna går snabbt värre! Otroligt skönt att få betalt veckovis. Det är verkligen underbart. Var och köpte svin billigt vin häromdagen, inte ens 4 dollar kostade det. Alltså under 30 kr. Det är värt! Smakar säkert piss men ändå. Förmodligen godare än 50 kronors vinet hemma. Här i Sydney har vi skit väder, första morgonen som jag vaknar upp till regn. Ussscchhh. Vi som ska ut ikväll också, orkar inte med regn då. Aja vi går ju mot sommar i alla fall. Frågan är vad jag ska sysselsätta mig med idag, ingen långpromenad med gussy i detta väder. Mysa kan vi inte heller göra för han har svarta tassar och får inte komma in, haha. Alla andra går i skolan eller jobbar, åka och shoppa själv finns ju längst ner på listan. Kan bli!

Ska bli kul med utgång idag, hoppas allt går enligt planerna bara mohaha!





Saknar myskväll med mina älsklingar...

bondi beach

Heeej, idag har jag varit ledig, åkte till bondi beach och hängde med julia. Mycket fint! Har lite planer på att stanna här down under och börja jobba. Skulle verkligen va riktigt hett att bo i en lägenhet vid stranden. Har bara varit här i 2 veckor men jag känner redan att jag aldrig vill åka hem. Älskar livet här, nu är det bara den varma sommaren som saknas! Första surflektionen borde man kanske boka in snart. Blev riktigt sugen idag. Tydligen så hade det varit massa delfiner i bondi för någon dag sen, dem kom fram till surfarna och "lekte" hur mysigt?!! Fatta dock paniken... I alla fall. Efter beachen så åkte vi in till bondi junction för att shoppa. Köpte världens äckligaste kebabrulle, ville spy, plus ett linne jag inte är riktigt nöjd med och ett snyggt kort linne. Bra jobbat! Det är sjukt mkt svenskar här i sydney, på bussen in till junction sitter vi och diksuterar om bussen går rätt osv, helt plötsligt hör vi en tjej bakom oss som säger " ni är på rätt buss tjejer, ni kan va lugna" världen är liten ibland. Känns som massa lkpg bor ska hit också, kul att träffa folk man "känner" samtidigt som man vill ha sydney lite för sig självt haha.  Nu ska jag checka in asos.com...


Bild 1: jag och julia på bondi beach, bild 2: jag in action med blåsten i håret, bild 3: Gussy som gör sig söt för att slippa gå ut i trädgården.

22:25

Det har varit en varm och solig dag här i Sydney. Har gått runt i shorts och linne. Var ute och gick min dagliga tur med gussy och precis i början utav stigen så hör jag något som rör på sig. Jag stannar upp och ser en stor ödla på minst 3 dm kravla sig fram 3 meter framför mig. Panik, gussy var lös också. Helt jävla sick, har aldrig sett en så stor ödla någonsin, bara på TV. Något sånt som vi kommer ha på tomten i sommar, känns härligt! Tur att den är ofarlig och sölig. Önskar verkligen att jag hade haft en kamera med mig! Det enda "roliga" att berätta från idag. Ska snart gå och lägga mig. Lite solsidan först bara.



pics 20:25






Lite sydney, tågstationen och vägen till mitt tåg, circular quay med opera huset.

botanical garden

Bland det värsta som kunde hända mig här har hänt... all musik från min ipod har försvunnit. Orkar inte ta hela historien om hur det hände men det har hänt. Det var spotifys fel, äckliga spotify. Ska bojkotta det när jag har fixat tillbaks all musik. Faaan, kan inte ladda ner här heller. Hårda bud. Måste bara tillägga att mitt största problem här om dagarna är ifall något i barnens schema ändras så man måste kompromissa, eller att någon spiller. Shit vad det här tog hårt på mig. Har ingen musik på datorn eftersom august installierade om hela skiten innan jag åkte. buhu. Inget illa menat mot agge, han är finis.

Har i alla fall haft en toppen helg. Svin kul med utgång i fredags, har träffat ett gäng riktigt härliga tjejer! Tog med oss vårt vin till ett ställe som tillåter "bring your own" sånt gillas. Gillades inte att personalen tyckte att vi beställde in för lite mat, vi förklarade att vi inte var hungriga och inte tänkte beställa mer... Vi hade kul iaf. Drag på scubar, träffade på lite svenska killar på väg till sidebar. Världen är ju liten ibland, trillade hem kl 5, vaknade av gussy som kände sig ensam. I lördags hängde jag med Danielle och Siri inne i stan, shopping! Båda utbytesstudenter. Köpte ett par riktigt snygga vintage shorts, så jag var nöjd. Idag har det varit picknick i den botaniska trädgården mitt inne i centrum för alla som är medlemar i svenskr i sydney på FB. 30 pers var vi nog ungefär, lite färre kanske. Träffade lite nytt folk och mötte senare upp julia som landade här i fredags. Kulkul! Nu ska jag sova. Har drömt om surfing och hajar två nätter i rad nu. Imorgon är det ny vecka, nya pengar och nya upplevelser, härligt!


kommer fler bilder...  laddar segt här.

laaalalalalalaaaalalalalalalalaaaalala (hoffmaestro)



Taggggaaad som fan. Första utgången i Sydney. Kameran åker med, måste finnas dokumenterat... Finvin har jag sett till att fixa också. Schteekkkkkkk. Trivs som fisken här hos familjen. Fullspäckad helg verkar det som. Hörs på söndag! Trevlig fredag.

jag har varit i alla städer

Kom precis på vad jag glömde hemma. Min Håkan Hellström DVD från peace 09. Fuckckckk.

som du kanske redan sett

Suttit och lyssnat på lasse i flera timmar nu. Älskade. Bästa. Lasse vinterdäck. Verkar som det bara är jag som är ledig på fredagar. Har varit ute och gått med gussy, genom parken bort till den fina utsikten. Ska ta med mig kameran nån dag så ni får se hur fin promenad det är. Underdart. Utgång ikväll då, för första gången, ska bli så sjukt kul!



cockroach

Jahopp då har man sett en kackerlacka för första gången (tror jag). Lite tråkigt att den var i min karderob... öppnade för att hämta min jacka och där springer den över huvudet på mig. Springer upp till Henrik (tack och lov att mina barn är stora) som hämtar någon dödlig spray och sprutar ner den med. Disgusting... Det är tydligen inte så vanligt med kackerlackor i mitt lilla hus. Thank god. I alla fall, har varit ute på en lång promenad med gussy idag, gick förbi banken för att fixa konto så jag kan betala och ta ut pengar gratis. Me like. Var livrädd att nån skulle ta gussy medans jag var där inne, han är ju så söt. Åt lax till dinner vilket älskas! Känner redan nu att jag kommer gå ner i vikt här. Äter nyttigt och inte alls lika mycket mat som hemma. Älskas också. Inte för att jag bantar...

Kvällen bestod av lite pyssel med Oskar, han älskar godis så han ville göra lådor att ha godiset i haha, knäppa unge, så det hjälpte jag till med, fann det mycket stimulerande. Nu ligger jag här och önskar att internet inte var så segt så jag kunde lyssna på musik. Planen var ju att skaffa spotify unlimited. Hm. Jag är för lat för att koppla i ipoden hela tiden. Kan också tillägga att jag har fått upp ögonen för ipad. Vill ha en nununu! Och så här på kvällskvisten så saknar jag min august. Det var det. Solsidan klingar rätt bra tycker jag. Loove my host mum, hon har första säsongen :D

Jag vet, jag måste göra nåt åt designen men internet är fööör segt.

RSS 2.0